Piekarnik to zdecydowanie jeden z tych sprzętów
domowych, bez których większość rodzin nie może się obyć. Pieczenie jest
znacznie zdrowszą alternatywą smażenia, a dodatkowo pozwala na przygotowanie
przepysznych ciast, babeczek czy słonych przekąsek. Wybierając piekarnik,
trzeba mieć świadomość, jak bardzo zmienił się rynek AGD w ciągu kilku
ostatnich lat. Jeśli od dawna nie rozglądałaś się za artykułami gospodarstwa
domowego, możesz zdziwić się ich różnorodnością. W tym artykule podpowiemy na
co zwrócić uwagę przy wyborze piekarnika.
24 grudnia 2016
16 grudnia 2016
Rodzaje podłóg w kuchni
Kuchenna podłoga to miejsce, w którym
wiele się dzieje. Jej powierzchnia musi sprostać gorącym płynom rozlanym
podczas gotowania, produktom sypkim, takim jak mąka, które są wszechobecne
podczas pieczenia ciast, a także naczyniom i sztućcom, które upadają na podłogę
zawsze w najmniej oczekiwanym momencie. Kuchenna posadzka powinna być więc
przygotowana na najcięższe zadania specjalne. Jaki materiał poradzi sobie
najlepiej?
Subskrybuj:
Posty (Atom)